Thursday, 30 June 2011

blog baru !!! haha :D

alhamdulillah ...
siap juga blog baru aku , walaupn simple sje ...
ala biasa la ... blog baru la katakan ... haha
nk buat pn mcm2 halangan ... adeh ! huh !
hmm , blog lama entah ke mana ...
puas aku cari , aku buka , semua xbleh ...
xkn blog kne "block" kot ? haish ,
mybe kena hacks kot ... sakit hati lak ai ...
aku sedar pn bila ada member tnya ...
" wan , ko ada blog x ? "
tergerak hati nk tgk blog aku ...
tp syg , xde lak ... grr
sape punya angkara la ni ... hadoii !
dh bnyk kenangan , pengalaman , pandangan n mcm2 lg aku karang dlm blog tu ...
syg btol la ... ada kenangan yg aku tulis pn aku xingt skrg ni ...
kalo blog tu ada , bleh gak aku ingat ...
hm , sadis sungguh ...
member2 pn rmai gak ...
member2 dr xskola smpai la skrg ni ... nk cari blek ??
hm , mybe agak sush ...
xpe la , usahakan ...
misi " Jejak Kasih " ... haha


huh ! agak dh lama aku xmengarang dlm blog ni ...
dh kurg pndai nk bermain blogger dh ... haha
xpe la , aku cuba blek la ... cuma mybe cara aku mengarang dh laen kot ... haha
apa2 je r ... jnji ada pengisian kn ... ada markah ... ahakz !
hm , sbg post yg pertama dlm blog baru yg simple ini ...
aku nk memprkenalkn pemilik blog ini ... sape lg ? ehem2 , aku la kn ...
ah ! xkesah r korg dh kenal atau xnk kenal pn ...
aku peduli apa ... blog aku ... haha
ok la ,





nama diberi Muhd Syazwan ...
dilahirkan di Hospital Universiti KL < kira org KL la > haha
pd tanggal 08Julai1991 hari isnin jam aku thu r plak ...
skrg ni aku menetap di Johor ...
seorg yg seng didekati atau erti kata laen seng berkwn la ...
seorg yg sederhana < simple sje >
seorg yg baik xbaik sgt < jahat tu ada cket >
seorg yg ... apa lg ek ?
ah , aku sendiri xthu nk citer apa tntg aku ... huhu
kang aku citer pnjg2 korg ckp apa lak an ?
kalo korg knal aku , pndai2 la korg nilai aku nanti ...
apa2 pn ,
SELAMAT BERKUNJUNG KE LAMAN AKU
wlaupn simple hope kt sini la kita bleh berkenalan ,
berkongsi pengalaman serta pendapat ...
harap korg suka r kn ...
kalo xsuka , lantak korg la ... haha
hm , salam perkenalan dari aku ...


< maaf post ni guna bhasa " pasar " je >
< bhasa pn tunggang langgang >
;)